Bel ons op... 258 857 01

Login


Register | Recover Password

WELKOM BIJ V4B LEASING

Bij ons bent u aan het juiste adres voor dé perfecte deal in uw nieuwe leaseauto.Leasecontracten worden deze dagen steeds gewoonlijker in ons dagelijks leven, bezoek eens rustig onze website en ontdek bij ons het grote assortiment aan auto’s en de speciale offertes die wij voor u kunnen aanbieden.

Wij helpen u graag op weg om voor u de perfecte auto te laten rijden.

SELECTEER HET GEWENSTE MODEL


Coupé

Urban

Sedan

Familie

Minivan

SUV

Pick-up

Bestelbus

WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MERKEN

Nieuwe aanbiedingen

WAT IS AUTO LEASING?

Autolease wordt gezien als een van de meest financiële en gebruikte contracten van het land. Met het lease systeem kunt u uw auto rijden zonder dat u daarvoor zelf hoeft te betalen over een minimumtijd van een jaar, wat u iedere maand betaalt, totdat het contract ten einde is. Omdat het zoveel voordelen voor de klant heeft, is autoleasen is één van de meest populaire vorm autorijden.

DE VOORDELEN VAN UW NIEUWE LEASEAUTO

De autolease bedrijven in het land geven veel interessante voordelen aan de klanten, of het nu om privé, zelfstandigen, of middel tot kleinbedrijven gaat. De grootste reden om een auto te lease is de financiële mogelijk om veel geld te kunnen sparen. Als u meerdere auto’s zou kopen, zou dat meer financiële onkosten met zich mee kunnen brengen maar als u de auto’s zou leasen heeft u direct meerdere economische opties ter handen zodat u voordeliger uw auto’s kunt aflossen zonder dat uw financiële situatie erop verslechterd. Bij V4B Leasing heeft u een grote keuze aan verschillende soorten auto's, bestelbussen, MPV´s terreinwagens, etc.

AUTOLEASEN VOOR BEDRIJVEN, ZELFSTANDIGEN EN PARTICULIEREN

Zelf een auto in uw bezit hebben kan in het dagelijks leven veel voordelen geven, om bijvoorbeeld reizen mee te maken of wanneer u uw auto gebruikt voor uw werk. Problemen doen zich pas voor wanneer u ervoor moet gaan betalen exclusief eventuele belastingen en verzekeringen en andere kosten die u zou moeten gaan betalen, om deze reden zou het leasen van een auto ideaal zijn, of u nu een privéauto wilt of voor uw bedrijf. Dit kan u dus de mogelijkheid geven om vele malen goedkoper een auto te rijden terwijl belastingen en andere uitgaven door ons in rekening worden gebracht. Bij V4B Leasing hebben wij voor u de beste prijzen voor het type auto waar u naar op zoek bent, dit zijn tevens voordelen als u een ondernemer bent of zelfstandig werkt.